miercuri, 14 mai 2014

Cannelloni cu spanac si ricotta

Pauzele mici (la mine-s cam mari) si dese......stiti voi ce iese! ;)...

Ingrediente:
- un pachet cannelloni ( eu l-am cumparat de la Lidl)
- 1 pachet de 450 gr spanac cu smantana ....stiu, am trisat :P ( tot de la Lidl)
- 1 cutie de 250 gr ricotta
-  cca 450 gr de rosii taiate in pasta de tomate( apoi pasate, date prin blender) 
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita oregano
- cascaval si parmezan razuit
Spanacul se dezgheata pe foc (conform instructiunilor de pe pachet), se lasa sa se racoreasca putin apoi se amesteca cu ricotta. Se condimenteaza dupa gust. Cu ajutorul unui pos, umpleti cannelloni cu compozitia obtinuta.
Pasta de tomate se pune pe foc, si se lasa sa fiarba 2-3 min. Se condimenteaza dupa gust, se adauga oregano, apoi se toarna peste cannelloni pe care le-ati asezat intr-o tava de yena. Se acopera cu o folie de aluminiu, apoi se dau la cuptor ( incins in prealabil) , cca 30-40min, pana cand pastele s-au inmuiat si sosul de rosii s-a ingrosat.
Se presara cascaval si parmezan razuit, si se mai da la cuptor pana se topeste cascavalul.
Ideale pentru zile ploioase si reci! 

Enjoy! :)

Niciun comentariu: